Een luxueus appartement huren op Curaçao doet u bij Jan Thiel Holiday Rentals. Ons geruime aanbod appartementen bevindt zich op Jan Thiel. De appartementen zijn van elk gemak voorzien en hebben spectaculaire uitzichten op de Caribische zee. Ook zijn de stranden van Zanzibar, Zest en Papagayo Beach binnen loopafstand. Een appartement huren op Curaçao betekent dat u ’s avonds aan zee kunt genieten van een hapje en een drankje. Verder krijgt u, als u een appartement gaat huren op Curaçao, een (gezamenlijk) zwembad, waar u heerlijk kunt liggen. Een voordeel van het zwembad is dat u gemakkelijk in contact komt met andere gasten die ook een appartement huren op Curaçao. Ook kan een appartement huren op Curaçao voor de kinderen een grote plus zijn, omdat ze dan makkelijk vrienden kunnen maken tijdens hun vakantie.

Omgeving

Voor de actieve vakantieganger zijn de nabijgelegen zoutpannen van Jan Thiel erg interessant. Mooie wandelingen kunnen hier gemaakt worden en het gebied leent zich daarnaast uitstekend voor een mooie mountainbike tocht. ’s Avonds zie je dan ook vele groepjes die erop uit trekken om een stuk te joggen of te fietsen.

Doordat u zich bevindt in de beveiligde wijk van Jan Thiel behoren alle extra’s zoals een supermarkt en een moderne sportschool tot de mogelijkheden. Zelfs het Sea Aquarium, waar u met dolfijnen kunt zwemmen, is binnen 15 minuten bereikbaar!

De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een vaatwasser en wasmachine.

Onze luxueuze appartementen op Curaçao bevatten uiteraard een royale master bedroom. Deze master bedroom is voorzien van een walk-in closet en een royale badkamer met douche, wastafel en toilet. De twee andere slaapkamers delen een badkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een verkoelende airco en is er tevens een apart gastentoilet.

Kortom; een appartement huren op Curaçao doet u bij Jan Thiel Holiday Rentals!

Klik hier voor ons aanbod aan appartementen.

Appartementen