Disclaimer


Disclaimer

De Algemene Boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle via deze website aangeboden accommodaties en eventuele extra diensten.

Jan Thiel Holiday Rentals besteedt veel zorg aan deze website. De betrouwbaarheid en de actualiteit zijn erg belangrijk. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden helaas niet altijd worden voorkomen. Informeer daarom bij twijfel bij een van onze medewerksters om teleurstellingen te voorkomen.
Jan Thiel Holiday Rentals is niet aansprakelijk voor foutieve informatie in de tekst, data of foto’s.

Gebruikers van deze site gaan er uitdrukkelijk mee akkoord dat Jan Thiel Holiday Rentals niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor directe of indirecte schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de informatie die op de site worden aangeboden.

Het copyright van alle informatie op deze website in de ruimste zin des woords is eigendom van Jan Thiel Holiday Rentals. Bij sprake van hergebruik zonder nadrukkelijke toestemming van Jan Thiel Holiday Rentals zullen juridische stappen worden overwogen. Dit geldt ook voor alle technische processen van deze website.

Jan Thiel Holiday Rentals bemiddelt tussen verhuurder en huurder bij de verhuur van de in de website opgenomen accommodaties. De respectievelijke verhuurders zijn de eigenaars van de accommodatie. Eventuele schadevergoedingen zijn uitsluitend te verhalen op de verhuurder/ eigenaar zelf.

Indien er zich storingen van het internet voordoen waardoor de website tijdelijk niet beschrikbaar is, kan Jan Thiel Holiday Rentals niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade. Een ononderbroken beschikbaarheid van de website kan niet gegarandeerd worden.

Bij een eventuele rechtsgang zal het recht van Curaçao van toepassing zijn.