Huis Kopen Curacao – Ruseler.com

Een huis kopen op Curaçao doet u bij onze zusteronderneming Ruseler Makelaars. Dit van origine Nederlandse makelaarskantoor is er op ingesteld om u te helpen bij een huis kopen op Curaçao in o.a. Jan Thiel/Boca Gentil, Zuurzak, Jan Sofat en Santa Barbara. Sinds Curaçao een autonoom land is, is het voor Ruseler Makelaars niet meer mogelijk om hier onderdeel uit te maken van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Ruseler bestaat in Nederland uit vier makelaarskantoren die allemaal aangesloten zijn bij de NVM.

Even op vakantie naar Curaçao is eigenlijk niet voldoende om alle kwaliteiten van het eiland mee te maken. Een huis kopen op Curaçao is dé oplossing waardoor u zoveel u wilt en elke dag weer optimaal kunt genieten van een leven waar menigeen jaloers op zal zijn.

Zon, zee, strand

Bij een huis kopen op Curaçao hoort natuurlijk zon, zee en strand. Op Curaçao heerst een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Door deze aangename temperatuur is het zeewater altijd rond de 27 graden en dat maakt het dus heerlijk om een duik te nemen in een van de mooie baaien van Curaçao.

Caribische sfeer

Een huis kopen op Curaçao is verreweg de beste optie in de Antillen. Wanneer u een huis gaat kopen op Curaçao, kiest u voor een huis op het meest ontwikkelde eiland van de Antillen. Er hangt op Curaçao altijd een aangename Caribische vakantiesfeer. Door een huis te kopen op Curaçao kunt u altijd deel uitmaken van deze vakantiesfeer. Deze ontspannen sfeer vindt u ook op Curaçao terug in de regels en wetten van het eiland. Er zijn op Curaçao veel minder regels en wetten dan in Nederland waardoor het leven op het eiland een stuk gemoedelijker gaat.

Door een huis te kopen op Curaçao krijgt u de ervaring van het continu op vakantie zijn met wel de Nederlandse invloeden. Bekijk daarom het aanbod huizen van Ruseler in Jan Thiel, Zuurzak, Jan Sofat en Santa Barbara!