Spa en Wellness Curacao

Ook voor Spa en Wellness bent u op Curacao aan het juiste adres. Van gezichtsbehandelingen, tot manicures en pedicures, van lichaamspakkingen tot massages en zelfs sauna’s en jacuzzi’s vind je op Curacao.

 

Heeft u een appartement of villa in Jan Thiel gereserveerd, dan zijn de onderstaande faciliteiten beschikbaar als het gaat om Spa en Wellness op Curacao.

Mazai Spa
Spa en Welness Massage

Mazai Spa bevindt zich op het Morena Resort te Jan Thiel. Deze Spa benoemen de verschillende massages en behandelingen met kleuren. Daarnaast hebben ze een Aloë Aftersun Bad- behandeling, een scrub behandeling, mogelijkheid tot pedicure en ook een manicure. Bij alle behandelingen krijgt u de bekende Dr. Fish er gratis bij. Deze visjes maken uw handen en/of voeten weer helemaal schoon en zacht.

Klik hier voor meer informatie over Mazai Spa en Welness op Curacao.

 

Spa 8Spa en Welness Curacao Jan Thiel 2jpg

Er zijn meerdere Spa en Wellness locaties op Curacao. Een andere favoriet is Spa 8. Deze Spa bevindt zich aan de westkant van Curacao. Deze Spa biedt gezichtsbehandelingen en ook massages, verder hebben zij ook lichaamspakkingen. Na een van deze behandeling kun je nog kiezen voor een manicure of een pedicure. Je kunt ook naar de kapsalon om je haar te laten knippen. Of volg een yoga les.

 

Klik hier voor meer informatie over Spa 8 op Curacao.

 

D’Oriental MassageSpa en Welnes lichaamspakking

Heb je geen zin om de deur uit te gaan en blijf je liever lekker in je eigen villa op Jan Thiel? Dan kun je altijd ervoor kiezen om de Spa en Wellness naar je eigen villa toe te laten komen. Er zijn verschillende masseuses die massages verzorgen in je eigen villa, waaronder D’Oriental Massage.

Klik hier voor meer informatie over Spa en Wellness in je eigen villa op Curacao.

 

Workshop masseren

Een andere optie is een workshop volgen bij een Spa op Curacao. Dit kan op Willibrordus. Er zijn verschillende mogelijkheden waaronder het masseren van de hoofd, nek en schouders, maar ook de massage voor de voeten. Leuk voor stelletjes, maar ook erg gezellig met een vriendinnen of vrienden groep.

 

Klik hier voor meer informatie over een workshop volgen bij een Spa op Curacao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *